HAKKIMIZDA

İstanbul'un Unkapanı semtinde bulunan Monarch Hotel, hareketli bir atmosfere sahip tarihi Eminönü'ne 1 km mesafededir. Otel, bir terasa ve klimalı konaklama birimlerine ev sahipliği yapmaktadır. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Hotel Monarch'ın sade bir şekilde döşenmiş odaları, bir gardırop ve parke zeminlere sahiptir. Tüm konaklama birimlerinde bir düz ekran TV, uydu kanalları ve emanet kasası mevcuttur. Özel banyolarda bir duş bulunmaktadır.

Otelin yemek salonunda her sabah sunulan kahvaltı tabağıyla güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Teras, otelin kafesinden alacağınız bir yemeğin tadını çıkarmak ve dinlenmek için ideal bir yerdir. Otel çevresinde ayrıca farklı restoran seçenekleri de mevcuttur.

Monarch Hotel'in resepsiyonu günün 24 saati hizmetinizdedir. Otelin sunduğu diğer olanaklar arasında kuru temizleme ve çamaşırhane hizmetleri yer almaktadır.

Sultanahmet Camii, Ayasofya ve Topkapı Sarayı'na ev sahipliği yapan tarihi Sultanahmet semti, otele 3 km mesafededir. Taksim Meydanı'na 4 km uzaklıktaki otel, Atatürk Havalimanı'na 15 km mesafede bulunmaktadır.